Monday 15 April 2013

непознати глас



Рецимо, Ла илаха ИЛАЛЛАХ, сигурно сте безбедни свету и животу после ..

(Погледај насловима филмова "извештај" мањински ~ Том Круз .. могу вам дати неке идеје)


Тешко је поверовати да је глобално ментално здравље је највише игнорисана од свих области здравља. Слажем се са др Рустону "У ствари, глобално ментално здравље је највећи глобални свих здравствених области."

Осећам један од разлога зашто је глобално ментално здравље је највише игнорисана од свих области здравља, је првенствено због непремостиве износу од стигме и на националном (САД) и на глобалном нивоу!

Ово је заиста тужан јер ментално здравље је болест мозга, биолошки болест мозга, неуробиолошке поремећај мозга, а она се не разликује од високо прихваћеним хроничних болести као што су дијабетес, рак, МС, итд

Ментално здравље није нова болест! Ментално здравље болести су мождани удари целом човечанству током целог нашег људског времена на земљи. Ипак, изгледа да не могу да се пробију и на рушење једноставне баријере у менталном здрављу као што је недостатак свести, прихватања, знања, образовања, подршке, симпатија, емпатија и друштвене стигме!

Као муслиман, трудимо се да помогнемо свима, посебно за оне којима је потребна. Део дељења знања, ми бринемо једни о другима, као нашег Посланика да нас питају да уради (да буде добар према свима, без пристрасности или боје), покушајте да радите са муслиманском заједницом ако не разумете шта ми покушавамо да. да вам помогне. ПОД Јахја бин Му'адх ал-Рази, ђаво не ради, са људима заузет са радом и разне ствари. У ствари, ђаволи увек виде људе јер људи не могу да виде. Људи су често немарни и заборави замку ђавола, али није заборавио људе.

Имам ел-Газали предложио да објасни три начина за борбу нападе Сатани, и то:

1 - Студија парцела тактика или стратегија Сатане.

2 - Не обраћају пажњу или третман са предлозима ђавола (дух). Претпоставимо да је подстицање и ђаво плаче као пас лаје. Све насилнији и жестоки лавеж паса, када добију пажњу и повратне информације, али је много брже да се заустави лајање када смо га игнорисати.

3 - рецитују и срце се увек помињу или мисли о Богу.

Да бисте сазнали тактику и лукавство ђавола, морамо да разумемо и идентификују разлике у недоумици, инспирација, унутрашњи глас, и позовите страсти људске природе инцидента.
Да бисте сазнали тактику и обмана од ђавола, морамо да разумемо и идентификују разлике сумње, инспирације, унутрашњи глас и позив страсти људске природе инцидента. Сумња се стрелице које су испалиле ђаво у срца људи и бораве у срцу. Сумњам да буду у могућности да контролише шапат савести или прелазе на људски ум (погледати како се радови). Шапат савести може бити под утицајем идеја. Инспирација је ум који је специфичан пут који је позван да добро, долази од Бога преко анђела, а скептични унутрашњи глас који позива на зла, и долази од ђавола. Сумња је пун лукавства, понекад позивајући друге да доброти као мамац да ухвате људе. На пример, људски утицај да ритуале обожавање ђавола обрезања и остављајући обавезна.
Овај разговор је наведено у Ал Коран када је Аллах свт тражи анђела и Џин. Ово се односи на др Дон Р. Јустесен објављене "Микроталаси и понашања" који је сличан две командантима Десептикона (анђео и Џин)?
~ И дан када ће заједно окупити све човечанство, да ће тражити од анђела, "Да ли су они стварно обожавају?"
61 Они ће одговорити: "Слава Теби: наша веза са Тобом, не са њима.
62 Они су, у ствари, обожавао је јиннс, а не ми. Било је у њима да већина њих верује. "
63 (У то време смо се рећи :) "Данас не можете чак ни помоћи ни нашкодити једни друге." И на преступника кажемо Сада укус муке пакла који сте користили да одбије. "

(28) Реци (О Мухаммеде صلى الله عليه وسلم): "Ја не кажем да са мном су благо Аллаха, нити (да) Знам невиђено, нити ја вам кажем да сам ја већ анђео. прати шта се открила ми. " Реци: "Да ли су слепи и онај ко види једнак Хоћеш ли онда не узети помислио?"
(سورة الانعام, Ал-Анаам, Поглавље # 6, # 50 Стих

Према Ал-Газали, прелазећи сумње потиче од ђавола, који се зове зли људи. Али помисао на Бога или анђела (уз дозволу Аллаха) који позивају људе да чине добро. Да бисте сазнали тактику и обмањивања Сатане, морамо разумети и дефинисати разлику између сумње, инспирација, унутрашњи глас и жељу да оспори природу људске природе.

Упутство за лек:

Постоје два начина за откривање лакнатуллах / обмани ђавола, (уз дозволу Аллаха)

1 - шапутање


2 - Рочиште звук залупивши врата. (Сура Иасеен 7-11] Већина тих људи су већ заслужили декрет мукама, дакле, они не белиеве.5 смо ставили на врату окове који стигну до своје браде, тако да они стоје са шефовима упригхт.6 Имамо поставили препреку / зид пред њима и баријера / зиду иза њих: Ми смо их покривене, тако да не могу да виде анитхинг.7 Све је исто за њих да ли их упозоримо или упозоравају их да не, не би ти белиеве.8 могу само да га упозорим који следи упозорење, а страхује се милостиви Бог, иако он не може да га види Дај му добру вест праштања и великодушну награду..

3 - учешће, када се то догоди, многи читање Курана стихове, посебно
                Сура Ал Му'минун: 98 Ал-Кахф: 102.

4 - Концентрат и затворио очи и тавајјух / концентрата у Бога.
Када притиснете оба ока прстима, траже слику зрачења / блиста. Тражим нешто што изгледа као светло (жућкаста или зеленкаста) глитеринг. Знак изгледа као пламен огњени.

Сура Као Сааффат (37:10) لا من خطف الخطفة فاتبعه شهاب ثاقب значење: Осим као што је отму нешто од крађе, а они настављају од огњени пирсинг осветљења.

5 - Фокус на светло док дзикр или рецитују. ИншаАллах, уз његову сагласност, видећете величину Божију у овом медицинском методом. Апсолутно сам сигуран да је Бог, који је власт нема снаге осим Аллаха, Милосрдни ..
Када видимо својим очима, ми смо само да видимо фигуре објеката (како се то изгледа) али ако то не 3 фазе као што је наведено горе поменуто, ми заправо видимо са нашим срцем. Ова акција је била догодило Мојсију који је наведен у поглављу Ал Бекаре 2:55 и Ал Арааф: 143 како је наведено у наставку:
Понекад осећамо да очи могу да виде све и заборавити да је око је ограничен и веома осетљив на погоршања. Као што су Израелци, који никада не тражи као услов за вером у Аллаха и Његовог Посланика.

И (запамтите) када сте рекли: "О Муса (Мојсије) Ми никада нећемо веровати у тебе док не видимо јасно Аллаха." Али заплењено са Тхундер-гром (муња) док сте тражили. (Ал Бакара: 55)
~ Горе ајета може се мора урадити са метеоритом ~

И када Муса (Мојсије) је дошао у време и на место одређено за нас, а његов Господ (Алах) разговарао са њим, он је рекао: "Господару мој Покажи ми (сами), да ја могу да гледају на тебе." Аллах је рекао: "Не можеш да ме види, али погледајте на планини, а ако и даље стоји на свом месту онда ће ме видети." Дакле, када му се јави Господ на планину, Он је то колапс у прах, и Муса (Мојсије) пао без свести. Онда када се опоравио своја чула је рекао: "Слава Теби, ја се к вама у покајању, а ја сам први од верника." (Ал А'раф: 143)

О Посланик, рекао: "Аллах најбоље зна о периоду њиховог боравка тамо, јер је он потпуно свестан свега што је скривено на небесима и на земљи." Шта одличан Видовњак и чује Он је! Не постоји ниједан други чувар у стварању небеса и земље, а он не сарадник неко са Собом у Својој власти.
(Ал Кахф: 26)

А ако омета гена,

1 - Притисните на болно место, или ће бити прекинут, и поновите ове кораке као горе поменуто

Гласови увек говоре и шалио, као што је поменуто у наставку:

Ако их питате (о томе), они изјављују: "Ми смо само разговарали и шалили скрштених руку." Реци: "Да ли је у Аллаха (عز وجل), и Његова Аат (докази, докази, стихови, лекције, знаци, откровења) и Његовог Посланика (صلى الله عليه وسلم) да сте се подсмева?"

Сура 6:100-103 АЛ АНААМ
Ипак, они се придруже Јинн као партнери у богослужењу са Аллаха, иако је Он створио их је (Џин), а они су лажно приписују без знања синове и кћери да га. Будите Он прослављени и узвишен изнад свега да (зло) приписују они Њему.
Он је творац неба и земље. Како може да има децу, када Он нема жену? Он је створио све ствари и Он је све-који зна све.
Таква је Аллах, Господ! Ла илахе илла хува (нико нема право да буде обожаван, али он), Створитељ свих ствари. Дакле обожавати Га (Сам), а он је Вакил (повереник, одлаже отпад ствари, Гардијан) над свим стварима.


Дефиниција како ово ради са науком истраживања НАСА Тхру таласе / звук:

Погледајте на ~ Сура Ал Анкабоот (69) да дијагностичких медицинских снимања ~ спољни део мреже

Дефиниција Вхисперинг др Дон Р. Јустесен објављује "микроталасним рернама и понашање" директан ефекат микроталасне аудитивне, такође познат као последица микроталасног слушног или ефекат Фреј, састоји се од звучних кликова изазваних пулсног / модулисано микроталасним фреквенцијама. Прегледа се директно генерише људски ум, без потребе за било ког електронског уређаја. Овај ефекат се јавља услед термичког ширења делова људског уха око кохлеи, чак и на мале снаге густине. Таласна дужина је растојање између идентичних тачака у суседним циклуса сигналног светла пропагира у простору. Овај сигнал се појавио да се слика са сликом зрачења. Води вас на неке од слика .. (Погледајте Додатак за слике прегледа пре стварне слике). Ова скрипта (слике), можемо да научимо од производње ултразвука се користи у разним областима, као по правилу, продре у медиј и мерење рефлексије потпис или снабдевање енергијом фокусиран. Рефлексија потпис може да открије информације о унутрашњој структури медија. Зато морамо затворити (тавајјух / фокус), што је више сличан ултразвучног дијагностичког медицинског технику снимање користи за визуелизацију мишића, тетива, као и многе унутрашње органе, да придобије њихову величину, структуру и све патолошке промене у реалном Време термо.

Тактика и преваре Сатане:

Сотона се манипулише догађаје ослабити лице (не иман) да манипулатора и уцењивач, читање мисли других и користе своје тајне да је њихов циљ да увек тежимо за своје циљеве. Као освета Сатане довођење Бога. Они ће учинити да се осећате пријатно са њима. Рећи да ће они да ураде неке снимања филмова или да прослави свој рођендан, поднео Богу. Па, у ствари они се забављају, гледам вас као будала. Ту ће бити два команданта вратио и виед за лидерство у Десептикона, они су се окренули ситуацију у своју корист, ради обе стране терена. Они такође имају ретку победу у овом периоду. Дакле, они почињу да се више снаге након следећи догађаја.

Ђаво имају слуге који су створили пулсирајући микроталасно зрачење може да се чује од неких запослених, он ће да га користи више као слуга "Соундвавес касете у" брз да служе и заштити клан у кризи, и уопште га третирају као слуга или чак и кућни љубимци. Ми га именован Соундвавес, јер се крећу у звуку (шапат). Траке одиграо улогу, снимање све гласове који чујете. Он може да понови глас (снимање), или користите тон гласа, тако да лута. Као што су глас своје мајке, или неко да волите то је лако да вас падне и почне приморавајући их. Овај, ми верујемо да Дајјал, суштина изазова који се могу појавити у будућности је ближи манипулише човек верује.

Као резултат тога, слика: Многи одговори на форуму или дискусије, закључују:
1 - ген флашу бренда за жене и мушкарце је тестер. Неки од њих су рекли да је она анђео


Заиста, шапат Сатане и његове привлачности је увек циљ да поремете људска душа крене путем увреде против Бога Свемогућег. Реч Посланика као:

"У мом срцу има два шапуће шапат анђела позива добро, и верујем истину.. Ко то осетити, знам да је то од Бога и похвалите га. Други шапат непријатеља (Сатана) позива зло и поричу истину , чак забрањују добро Ко је нашао да се одмах траже уточиште код Аллаха од проклетог ђавола. ".

Према ал-Хасан, "Постоје две врсте које се појављују у шапат срца, Бог и ђаво шапућем и Бог волео усправно у својој шапатом.. Ако шапат непријатеља треба борити Поврежден муслиманске вере! То . изазива жељама ђаволским Као сврху хадису наратор Анас је рекао: Аллахов Посланик је рекао: "Заиста, Сотона ставио кофер у људском срцу. Ако се сећа Аллаху, стабло ће бити повучени. Али ако он заборави Бога, покрио своје срце. "

Ибн Вадих је рекао да је: "Ако је особа стара четрдесет година, али не окрећи добро, а затим обришите лице ђавола са руком и рекао: То су људи који нису срећни."

Дакле, запамтите драги момци, запамтите, будите опрезни са овим жалбу и шапат Сатане. Заједно смо се Богу да смо увек заштићени. Валлахуа'лам ....


Додатак
Учење шта је таласи које производе из "звука":


Лорене.Самоска @ јпл.наса.гов, рекао је да

СПИРЕ користи "паукову мрежу болометерс", који су 40 пута осетљивија од претходне композитних болометерс. Намењене су за ЈПЛ-а др Џејмс Боцк, Шпире је ко-истраживач. У знак признања за његов иновација, др Боцк је добио Председничку награду за ране каријере научника и инжењера у марту 2002, највећа част је влада САД дарује о неизмиреним научника и инжењера који почињу своје независне каријере.

Вхитнеи.цлавин @ јпл.наса.гов, рекао је да

Тим научника и инжењера на млазни погон НАСА Лабораторија је донео свет један корак ближе "слуха" гравитационе таласе - таласе у простору и времену предвидео Алберт Ајнштајн у раном 20. веку.

Истраживања, обављена у лабораторији у ЈПЛ у Пасадени, Калифорнија, тестиран систем ласера ​​који би лете на броду предложеног свемирске мисије зове ласер интерферометар простор Антена, или ЛИСА. Мисија је циљ да открије суптилне, шапат-као сигнале гравитационих таласа, који тек треба да се директно посматрати.
То није лак задатак, а многи изазови. (Биће лакше ако студију случаја на блогу КОЈЕ СУ респонсед невидљивог ВАВЕС / Сигнал)
(28) Реци (О Мухаммеде صلى الله عليه وسلم): "Ја не кажем да са мном су благо Аллаха, нити (да) Знам невиђено, нити ја вам кажем да сам ја већ анђео. прати шта се открила ми. " Реци: "Да ли су слепи и онај ко види једнак Хоћеш ли онда не узети помислио?"
(سورة الانعام, Ал-Анаам, Поглавље # 6, # 50 Стих


Царл.Ф.Руофф @ јпл.наса.гов, рекао је да

Детектори и Матрични системи (ОМС) арраи су централни научним мерењима у широком опсегу електромагнетног спектра и углавном захтевају оптимизацију за очекивани таласне дужине сигнала фреквенција и нивоа.
Сигнали интереса могу бити изузетно слаб, једва изнад нивоа буке, и ови детектори и матричне детекторе мора бити пројектован и конструисан тако да смањи буку на теоријским физичких граница, одржава осетљивост детекције преко потребног пропусног опсега, и омогућава прецизну калибрацију у свемирском окружењу . Вођени НАСА науке и оптичких телекомуникационих циљевима, детектори и кљуцне земле развио ЈПЛ раде више и на опсезима нивоа осетљивости нису доступни у комерцијалним системима, што захтева ин-хоусе развој.

хттп://ввв.наса.гов/миссион_пагес/сунеартх/невс/ридинг-пласма-вавес.хтмл
Слика из поменутог сајта је тачан резултат из смерница лек (блистави знак)

Реци (њима О Мухаммеде صلى الله عليه وسلم): "Ја вас опомињем да један (ствар) само: да ли устати ради Аллаха у паровима и појединачно, и одражава (у себи живот историја Посланик صلى الله عليه وسلم ):. нема лудило у свог сапутника (Мухамед صلى الله عليه وسلم) Он је само Варнер вама у лице тешким мукама ". (Саба 54:46)

Имамо исти онај Бог силни .. Бог нас питају да уради добар према свим Његовим створењима ..


(22) И не постоји нико од људи из Библије (Јевреји и хришћани), али мора да верује у њега ['Иса (Исус), син Мариам (Мери), само као Аллаховом Посланику и људско биће] пре његовог ['Иса (Исус) عليه السلام) или Јевреја или хришћанин] смрт (у време појаве анђела смрти). А на Судњем дану, он ['Иса (Исус)] ће бити сведок против њих.
(سورة النساء,-Ниса, поглавље # 4, стих # 159)
(25) Маде ваља вам данас су на-Таииибат [све врсте халал (дозвољено) храну, што је Аллах направио законито (месо закланих јестивих животиња, млечних производа, масти, поврће и воће)]. Храна (закланих говеда, јестивих животиња) људи из Библије (Јевреји и хришћани) је законито за вас и ваш ваља их. (Законито вама у браку) су чедне жене из верника и чедна жена од оних који су добили Писмо (Јевреји и хришћани) пре времена када сте дали своју због Махр (свадбени-новац даје мужа жени у време брака), желећи чедности (тј. да их узимајући у правном браку) не врсе илегалне сексуалне односе, нити узимајући их као девојка пријатеље. А ко не верује у вери [тј. у јединство Аллаха и у свим другим члановима вере односно његовог (Аллахов) анђела, његова свете књиге, својих гласника, на дан Васкрса и Ал-Кадар (божанска Преордаинментс)], онда узалудни је његов рад, а у У даљем тексту ће бити међу губитницима.
(سورة المايدة, Ал-Маеда, # Поглавље 5, стих # 5)

No comments:

Post a Comment